Vælg en side

Mød wood by phillip

Når godt arbejde er vigtigt 

Velkommen her til Wood By Phillip. Mit navn er Phillip Jensen, og jeg bor i dag i Aulum, hvor jeg er uddannet tømrer, og så bruger jeg en del af min fritid på at lave nye designs her til webshoppen. 

Historien om virksomheden

Med træarbejde dybt forankret i min familie, opvokset med en far som tømrer og senere uddannet som tømrer selv, har jeg altid været omgivet af træ og dets mange muligheder.

For mig begyndte eventyret i min garage, hvor jeg elskede at lave forskellige hjemmelavede ting til at pynte mit eget hjem. Det hele startede med tøjskabe, vinholdere, blomsterkasser og udviklede sig til whisky beholdere. Efter et hav af produkttyper fandt jeg endelig en, jeg var tilfreds med, og besluttede at starte Wood by Phillip.

Her hos Wood by Phillip er jeg stolt af at producere håndlavede træprodukter i Danmark, der kombinerer kvalitet, æstetik og smukke detaljer. Produkterne er skabt med en dyb respekt for træets naturlige skønhed og med en personlig tilgang til design og fremstilling.

Bestil produkterne hjem til dig

– eller til en, du holder af.

Jeg inviterer dig til at udforske udvalget af unikke og smukke træprodukter og håber, at du vil finde noget, der bringer lige så meget glæde til dit hjem, som det har bragt til mig at skabe dem.

Du har mulighed for at bestille produkterne her direkte på hjemmesiden, og ellers kan du kontakte mig på XX, hvis du har specialønsker eller ønsker større ordrer.

FÅ 10 % RABAT PÅ DIN NÆSTE ORDRE

Tilmeld dig nyhedsbrevet her

 

You have Successfully Subscribed!